1a Lliga Catalana de Morra

L’Associació cultural Morràpita ha obert les inscripcions per a la primera lliga de catalana Morra que aplegarà parelles de jugadors i aficionats a aquest joc tradicional a partir del 29 de desembre.
Les inscripcions es podran fer fins al dia 27 de desembre a la pagina web de l’Associació (https://www.morrapita.cat/lliga-morràpita-2020). El sorteig es farà el dia 28 de manera informatitzada amb el programa per a competicions de Morra i la lliga i es podrà seguir a traves de l’aplicació creada per tal efecte. La presentació de l’App de la «lliga de Morràpita» serà poc abans de Nadal de manera telemàtica a través del Zoom i s’avisarà per les xarxes socials del dia de la presentació.

L’Associació Morràpita realitza diversos campionats a l’any, amb una durada d’un dia o dos com a màxim, però aquesta Lliga busca mantindre als jugadors de morra actius en una competició més llarga i en que la regularitat primarà sobre l’estat d’ànim d’un dia determinat.
Els participants que jugaran a espais oberts, hauran de prendre totes les mesures de seguretat sanitària per la Covid-19 amb l’ús de la pantalla de protecció que es donarà als participants i les distàncies pertinents a l’hora de realitzar les partides.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s